Bli medlem

Tillsammans är vi starka!

Vill du vara med och förbättra för dig och andra Glaukomiker? Idag finns det cirka 100 000 diagnostiserade fall av Glaukom. Tillsammans utgör vi en stark påtryckargrupp som kan föra forskningen inom Glaukom framåt.

Tveka inte – bli medlem och få ett eget exemplar av tidningen Ögontrycket fem gånger per år. Fyll i dina uppgifter nedan och tryck på Skicka.

Inom en vecka får du en bekräftelse via e-post att din ansökan mottagits och dina uppgifter skickas samtidigt vidare till föreningen du angett i formuläret. Därefter skickar den regionala föreningen mer information till dig om hur du betalar, om aktiviteter etc.

Ett års medlemskap kostar i de flesta föreningar 200 kronor, 50 kronor för familjemedlem, läs mer hos respektive förening.  

Välj vilken förening du vill tillhöra och markera vald förening i fältet ”förening”. För att välja gå in under rubriken Föreningar och titta om det finns en förening i den region där du bor.

Välkommen som medlem!

Dina uppgifter


 


 

 

 


 

 

Kontaktpersoner

Lars Steen (ordf)
ordf@glaukomforbundet.se 

Anna Wikberg (vice ordf)
Tel 070-676 54 80
anna.wikberg@glaukomforbundet.se

Åke Svensson (kassör)
kassor@glaukomforbundet.se

Roland Strömbäck (sekr)
roland.stromback@glaukomforbundet.se

Lars Karbin (ledamot)
lars.karbin@glaukomforbundet.se

Anders Nyström (suppleant)
anders.nystrom@glaukomforbundet.se

Birgitta Hedin (suppleant)
birgitta.hedin@glaukomforbundet.se

Nils Widenfors (suppleant)
nils.widenfors@glaukomforbundet.se

Ann Thörnblad (redaktör)
ogontrycket@glaukomforbundet.se

Birgitta Fors (webbansvarig)
webb@glaukomforbundet.se
 

Fråga doktorn

Ställ dina frågor om glaukom till ögonläkaren Marcelo Ayala, så svarar han så fort som möjligt. MD, docent Marcelo Ayala arbetar som ögonläkare vid Skaraborgs Sjukhus i Skövde och forskar om glaukom.

Din fråga publiceras här med ett svar och ibland kan din text behövas redigeras. Får du inget svar har "Fråga Doktorn" sorterat bort frågan för att den tidigare besvarats eller att den inte gäller glaukom.

Tips! När du läser en fråga/svar och vill tillbaka till samma fråga i listan; klicka på ”tillbakapilen” i din webbläsare. När du klickar på Tillbaka till Fråga doktorn hamnar du högst upp igen.

Se frågor och svar

Medlemsforum

2017-09-15
Mäta ögontryck hemma kostar tyvärr mycket. Exempel Home Tonometer http://www.icaretonometer.com/products/icare-home-tonometer/
Hans Hallgren, Sundsvall

2017-05-30
Har grön starr på bägge ögonen.
Lisbeth Lövmark, Stockholm

Till medlemsforumet