Västerbotten

Birgitta Sandberg, ordförande, tel 070-586 63 61
vasterbotten@glaukomforbundet.se

Folke Johansson, sekreterare, tel 070-675 06 41
folke@vargskinnet.se

Presentation av föreningen

Glaukomföreningen Västerbotten har cirka 100 medlemmar och vi vill gärna se dig som medlem! Som medlem får du tidningen ÖgonTrycket fyra gånger om året. Tidningen har många medicinska faktaartiklar och rapporter om de senaste forskningsrönen samt mycket annat intressant.

Årsavgiften är 150 kr – bli medlem genom att klicka på Bli medlem och fyll i formuläret så får du ett inbetalningskort med posten.

Fler medlemmar ger större tyngd i debatter för våra önskemål om glaukomikers behandling.

Kontakt i Västerbotten

Birgitta Sandberg, ordförande, tel 070-586 63 61, 
vasterbotten@glaukomforbundet.se 

Fråga doktorn

Ställ dina frågor om glaukom till ögonläkaren Marcelo Ayala, så svarar han så fort som möjligt. MD, docent Marcelo Ayala arbetar som ögonläkare vid Skaraborgs Sjukhus i Skövde och forskar om glaukom.

Din fråga publiceras här med ett svar och ibland kan din text behövas redigeras. Får du inget svar har "Fråga Doktorn" sorterat bort frågan för att den tidigare besvarats eller att den inte gäller glaukom.

Tips! När du läser en fråga/svar och vill tillbaka till samma fråga i listan; klicka på ”tillbakapilen” i din webbläsare. När du klickar på Tillbaka till Fråga doktorn hamnar du högst upp igen.

Se frågor och svar

Medlemsforum

2017-09-15
Mäta ögontryck hemma kostar tyvärr mycket. Exempel Home Tonometer http://www.icaretonometer.com/products/icare-home-tonometer/
Hans Hallgren, Sundsvall

2017-05-30
Har grön starr på bägge ögonen.
Lisbeth Lövmark, Stockholm

Till medlemsforumet