Informationsträff om GLAUKOM

Tisdag den 14 november kl 17.30

Patienthotellet, Karlstad

Hjärtligt välkommen att lyssna på överläkare Kerstin Edlund som föreläser om glaukom och hur man på ögonkliniken tänker ta hand om oss glaukompatienter i framtiden. Tillfälle finns att ställa frågor.

Vi samlas i receptionen på Patienthotellet. Föreningen bjuder på kaffe/te och en god smörgås från kl 17.30. Föredraget börjar kl 18.00.

Anmälan senast torsdag 9 nov till varmland@glaukomforbundet.se
eller Ingegärd Gustavsson, 0703-52 86 28, Hans Lind, 0739-40 33 58 

Fråga doktorn

Ställ dina frågor om glaukom till ögonläkaren Marcelo Ayala, så svarar han så fort som möjligt. MD, docent Marcelo Ayala arbetar som ögonläkare vid Skaraborgs Sjukhus i Skövde och forskar om glaukom.

Din fråga publiceras här med ett svar och ibland kan din text behövas redigeras. Får du inget svar har "Fråga Doktorn" sorterat bort frågan för att den tidigare besvarats eller att den inte gäller glaukom.

Tips! När du läser en fråga/svar och vill tillbaka till samma fråga i listan; klicka på ”tillbakapilen” i din webbläsare. När du klickar på Tillbaka till Fråga doktorn hamnar du högst upp igen.

Se frågor och svar

Medlemsforum

2017-09-15
Mäta ögontryck hemma kostar tyvärr mycket. Exempel Home Tonometer http://www.icaretonometer.com/products/icare-home-tonometer/
Hans Hallgren, Sundsvall

2017-05-30
Har grön starr på bägge ögonen.
Lisbeth Lövmark, Stockholm

Till medlemsforumet