Svensk Syn Turne 2015

tisdag 07 juli

Svensk Syn turné 2015

– Hjälpmedel för synskadade

Leverantörsföreningen Svensk Syn beger sig för femte året i rad ut i landet för att visa professionen och brukare nya och populära hjälpmedel som ger synskadade en möjlighet till en bättre vardag.

Svensk Syn har som målsättning att öka kännedom och medvetenhet över hur såväl enkla som tekniskt avancerade hjälpmedel kan leda till en bättre vardag för synskadade och därtill ett hållbart, dynamiskt och inkluderande samhälle.

Sundsvall den 22 september
Stockholm den 23 och 24 september
Örebro 29 september
Jönköping den 1 oktober
Göteborg den 6 oktober
Lund den 8 oktober

Mer information kring tider och anmälan, se inbjudan HÄR eller på www.svensksyn.se

Fråga doktorn

Ställ dina frågor om glaukom till ögonläkaren Marcelo Ayala, så svarar han så fort som möjligt. MD, docent Marcelo Ayala arbetar som ögonläkare vid Skaraborgs Sjukhus i Skövde och forskar om glaukom.

Din fråga publiceras här med ett svar och ibland kan din text behövas redigeras. Får du inget svar har "Fråga Doktorn" sorterat bort frågan för att den tidigare besvarats eller att den inte gäller glaukom.

Tips! När du läser en fråga/svar och vill tillbaka till samma fråga i listan; klicka på ”tillbakapilen” i din webbläsare. När du klickar på Tillbaka till Fråga doktorn hamnar du högst upp igen.

Se frågor och svar

Medlemsforum

2017-09-15
Mäta ögontryck hemma kostar tyvärr mycket. Exempel Home Tonometer http://www.icaretonometer.com/products/icare-home-tonometer/
Hans Hallgren, Sundsvall

2017-05-30
Har grön starr på bägge ögonen.
Lisbeth Lövmark, Stockholm

Till medlemsforumet