Till dig som är anhörig

onsdag 19 januari

Det finns en informativ webbsida som heter Nationellt kompetenscentrum Anhöriga som är en samarbetsresurs för att utveckla framtidens anhörigstöd. På denna websida får du information om anhörigstöd, aktuella händelser, forskning och utveckling inom anhörigområdet.

Du är välkommen att vara med i lärande nätverk och utbyta kunskaper och erfarenheter med andra i diskussionsforum. Läs mer på www.anhoriga.se

Jan 2011

Fråga doktorn

Ställ dina frågor om glaukom till ögonläkaren Marcelo Ayala, så svarar han så fort som möjligt. MD, docent Marcelo Ayala arbetar som ögonläkare vid Skaraborgs Sjukhus i Skövde och forskar om glaukom.

Din fråga publiceras här med ett svar och ibland kan din text behövas redigeras. Får du inget svar har "Fråga Doktorn" sorterat bort frågan för att den tidigare besvarats eller att den inte gäller glaukom.

Tips! När du läser en fråga/svar och vill tillbaka till samma fråga i listan; klicka på ”tillbakapilen” i din webbläsare. När du klickar på Tillbaka till Fråga doktorn hamnar du högst upp igen.

Se frågor och svar

Medlemsforum

2017-09-15
Mäta ögontryck hemma kostar tyvärr mycket. Exempel Home Tonometer http://www.icaretonometer.com/products/icare-home-tonometer/
Hans Hallgren, Sundsvall

2017-05-30
Har grön starr på bägge ögonen.
Lisbeth Lövmark, Stockholm

Till medlemsforumet