Alcon donerar 10400 kr till Glaukomförbundet

onsdag 13 januari

Alcon uppvaktade glaukomförbundet under senaste styrelsemötet med en check på 10 400 kronor. I Alcons monter på läkarstämman i Åre fick deltagarna blanda olika vätskor för att uppnå en viss bestämd surhetsgrad som motsvarar den hos ett av Alcons preparat. För varje prov som gjordes skänkte Alcon 100 kronor till glaukomförbundet. Beloppet har satts in på glaukomförbundets donationskonto.

Januari 2010

Fråga doktorn

Ställ dina frågor om glaukom till ögonläkaren Marcelo Ayala, så svarar han så fort som möjligt. MD, docent Marcelo Ayala arbetar som ögonläkare vid Skaraborgs Sjukhus i Skövde och forskar om glaukom.

Din fråga publiceras här med ett svar och ibland kan din text behövas redigeras. Får du inget svar har "Fråga Doktorn" sorterat bort frågan för att den tidigare besvarats eller att den inte gäller glaukom.

Tips! När du läser en fråga/svar och vill tillbaka till samma fråga i listan; klicka på ”tillbakapilen” i din webbläsare. När du klickar på Tillbaka till Fråga doktorn hamnar du högst upp igen.

Se frågor och svar

Medlemsforum

2017-09-15
Mäta ögontryck hemma kostar tyvärr mycket. Exempel Home Tonometer http://www.icaretonometer.com/products/icare-home-tonometer/
Hans Hallgren, Sundsvall

2017-05-30
Har grön starr på bägge ögonen.
Lisbeth Lövmark, Stockholm

Till medlemsforumet